GEZOCHT: Minderjarigen gezocht na beroving en schietincident Roosendaal (video)

1678

ROOSENDAAL – De politie heeft beelden vrijgegeven van een gewelddadige beroving in Roosendaal. Twee jongens werden beroofd van hun elektrische fietsen.

Het betreft een gewelddadige diefstal in Roosendaal waarbij twee jongens van 14 en 15 jaar werden beroofd van hun elektrische fietsen. Door één dader werd een schot gelost. Omdat de daders waarschijnlijk minderjarig zijn, toont de politie eerst de verdachten onherkenbaar. Melden zij zich niet, dan worden ze herkenbaar getoond.

De twee vrienden spraken met elkaar af in de Mgr Hopmansstraat in Roosendaal. Alleen treffen ze daar niet alleen elkaar, maar ook de twee jonge daders die het voorzien hebben op de elektrische fietsen van de vrienden. Dan is er ineens een pistool. En horen de slachtoffers ook een schot. De jongens zijn verstijfd van schrik. Uiteindelijk nemen de daders de elektrische fietsen mee.

“We hebben de daders op beeld. En omdat ze zo jong zijn, heeft de Officier van Justitie besloten dat we ze eerst geblurd laten zien. Ze krijgen een week de tijd zich te melden. Anders worden ze alsnog volledig in beeld getoond.”, aldus de politie.

Advertentie