Politie onderzoekt autobrand in Roosendaal
Autobrand aan de Reginadonk - Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – De politie doet onderzoek naar een autobrand aan de Reginadonk. Daar werd in de nacht van donderdag 31 augustus op vrijdag 1 september een auto in brand gestoken. Twee andere auto’s raakten beschadigd.

De zaak wordt inmiddels door de recherche onderzocht. Daarbij houdt de politie sterk rekening met een wraakactie in het criminele milieu. Na de brand is buurtonderzoek gedaan en werden camerabeelden veiliggesteld. Ook werd de eigenaar van de auto om een verklaring gevraagd, de man wilde weinig kwijt aan de politie.

President Kennedylaan
Vrijdagavond 1 september rond 23.45 uur brandde er ook een auto uit aan de President Kennedylaan. Ook deze zaak heeft de politie in onderzoek. De zaak staat los van de autobrand aan de Reginadonk.

Tips
Weet u meer van deze zaak en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u camerabeelden beschikbaar? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Vermeld daarbij altijd zaaknummer 2023222968 voor de Reginadonk en 2023223901 voor de President Kennedylaan.

Politie onderzoekt autobrand in Roosendaal
Autobrand aan de President Kennedylaan – Foto: Christian Traets
Advertentie
Vorig artikelVervelende stapper aangehouden in Bergen op Zoom
Volgend artikelGEZOCHT: Minderjarigen gezocht na beroving en schietincident Roosendaal (video)