Overleden vrouw gevonden in bosgebied Halsteren
Foto: Christian Traets

HALSTEREN – De identiteit van de vrouw die woensdag 11 oktober dood is gevonden in een bosgebied aan ’t Wasven is bekend. Het gaat om een 75-jarige vrouw uit Halsteren. Het onderzoek naar de doodsoorzaak en de omstandigheden rondom haar overlijden is nog in volle gang.

De vrouw is dinsdagavond 10 oktober als vermist opgegeven. Na deze melding is de politie direct een zoekactie gestart. Naast agenten zijn een speurhond en een politiehelikopter ingezet. Ook is de hulp van publiek ingeschakeld met een Burgernetmelding. In het bosgebied is tijdens deze zoekactie een lichaam gevonden. Het blijkt nu dat het gaat om deze vermiste vrouw.

Onderzoek
De recherche is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak en de omstandigheden rond het overlijden. Woensdag zijn forensische rechercheurs de hele dag bezig geweest met een sporenonderzoek op de plek waar het lichaam is gevonden. Agenten hebben gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn. Ze hebben voorbijgangers gevraagd of zij iets hebben gezien. De politie houdt in het onderzoek nog alle mogelijke scenario’s open.

Tips?
Tips zijn nog steeds welkom. Is u dinsdag of de dagen ervoor iets opgevallen in de omgeving van het ’t Wasven? Of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen.

Advertentie