Overleden vrouw gevonden in bosgebied Halsteren
Foto: Christian Traets

HALSTEREN – De 75-jarige vrouw uit Halsteren, die woensdag 11 oktober levenloos aan ’t Wasven is gevonden, is door een misdrijf om het leven gekomen. De politie is op zoek naar de dader.

Nadat de vrouw dinsdagavond als vermist was opgegeven, werd zij de dag daarna in het bosgebied bij Halsteren gevonden. Aanvankelijk hield de politie in het onderzoek met alle mogelijke scenario’s rekening. Woensdag en donderdag zijn aanvullende onderzoeken verricht op het stoffelijk overschot. Vrijdagochtend een sectie verricht. Hierbij is vastgesteld dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gebracht. Vanwege het belang van het onderzoek wordt momenteel niet bekend gemaakt wat de exacte doodsoorzaak is.

Weet u meer over dit misdrijf of de dader?
“Nu duidelijk is dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen, is de noodzaak om zoveel mogelijk informatie over het misdrijf en de dader te weten te komen vele malen groter geworden. Tips zijn meer dan welkom.”, laat de politie weten.

Is u de afgelopen dagen iets opgevallen in de omgeving van het ’t Wasven? Of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Bel dan met de politie 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-12207006.

Advertentie