Foto: Christian Traets

In de nacht van zondag op maandag is rond 3.17 uur een plof- cq. ramkraak gepleegd op de geldautomaat bij het Tolbergcentrum in Roosendaal.

De dader(s) is/zijn met een personenauto tegen de gevel van de Marskramer aangereden. In die gevel zit een geldautomaat. Nadat dit gebeurde zijn diverse explosies gehoord. De auto die gebruikt is bij de kraak stond tegen het pand aan. Het gaat hierbij om een gestolen voertuig.

Forensisch rechercheurs en de EOD hebben ter plekke een onderzoek ingesteld. Of er iets buit is gemaakt bij de kraak, is op dit moment nog niet bekend. De brandweer is ter plaatse geweest om de deur van de pinautomaat te forceren.

Bent u getuige geweest van de plof- cq. ramkraak of hebt u meer informatie die de politie kan helpen de daders van deze diefstal te pakken te krijgen? Dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via nummer 0900-8844. U kunt uw informatie ook delen via WhatsApp. Gebruik dan nummer 06-1220 7006. Wanneer u anoniem wilt melden dat kan dat via het telefoonnummer (0800-7000) of de website van Meld Misdaad Anoniem.

Advertentie