Politie
Foto: Christian Traets

Om 00.50 in de nacht van zaterdag op zondag werden agenten gestuurd naar de Stoopstraat in Roosendaal.

Toen agenten ter plekke kwamen troffen zij een man aan met een bebloed t-shirt. De man had een steekwond in zijn schouder. Op de vraag hoe deze verwonding was ontstaan wilde de man geen antwoord geven. Toen de agenten hem vroegen waar hij vandaan kwam wees de man een bepaalde woning aan in de Stoopstraat. Inmiddels waren er meer agenten ter plaatse en door hen werd de betreffende woning betreden.

In de woning troffen zij een echtpaar aan, de ouders van de man op straat. Ook zij wilden verder niets verklaren. Deze twee personen zijn aangehouden omdat zij ervan verdacht worden iets met het steekincident in de woning te maken te hebben.

Onderzoek
Door de agenten zijn foto’s gemaakt van de situatie in de woning. De woning is vervolgens afgesloten en verzegeld, zodat het team Forensische Opsporing er op een later tijdstip onderzoek kan doen.

De gewonde man is overgebracht naar het ziekenhuis. Het echtpaar is overgebracht naar het cellencomplex in Breda waar zij vandaag verder gehoord gaan worden over de zaak. Nadat de gewonde zoon aan zijn verwondingen was behandeld is ook hij aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van huiselijk geweld. De politie onderzoekt wat er nu eigenlijk is gebeurd in de woning.

Advertentie