Foto: Christian Traets

Een 24-jarige man uit Roosendaal heeft donderdagochtend 1 mei 2014 aangifte gedaan van vernieling van zijn auto. De man had het bij de woning van zijn ex-vriendin aan de stok gekregen met een familielid van de vrouw. De politie hield dit familielid, een 46-jarige inwoner van Roosendaal, aan op verdenking van vernieling.

De 24-jarige man uit Roosendaal was naar de woning van zijn ex-vriendin gegaan om spullen op te halen, maar kreeg het daar aan de stok met een familielid van de vrouw. Deze man, een 46-jarige inwoner van Roosendaal zou de 24-jarige bedreigd hebben met een metalen voorwerp, waarop het slachtoffer naar zijn auto vluchtte. De verdachte zou daarna een ruit van de auto van de 24-jarige hebben ingeslagen. De man uit Roosendaal raakte hierbij niet gewond. Hij reed weg en waarschuwde vervolgens de politie.

Andere versie
Agenten hielden korte tijd later de 46-jarige verdachte aan en namen hem mee naar het politiebureau. De verdachte verklaarde dat zijn gezin juist werd lastig gevallen door de 24-jarige man. Ook verklaarde hij dat de 24-jarige man zijn ex-vriendin had mishandeld en bedreigd.
Donderdagochtend zou de 24-jarige zich opnieuw vervelend hebben gedragen,waarop de 46-jarige man hem heeft gevraagd weg te gaan. Buiten zou de 24-jarige vervolgens met zijn auto op de man zijn ingereden, waarop de 46-jarige opzij moest springen. Daarbij sloeg hij met een tuinschepje de autoruit stuk.
De politie stelt een onderzoek in naar dit incident en heeft onder andere een buurtonderzoek verricht. Ook verhoort de politie diverse getuigen.

Advertentie