Politie zoekt overvaller op drogisterij in Bergen op Zoom (video)

206

BERGEN OP ZOOM – Op woensdag 6 juli om ongeveer 14.20 uur wordt een drogisterij in Bergen op Zoom overvallen. Een man loopt de winkel aan de Bloemendaal in, richting de balie. Daar bedreigt hij de medewerkster. De medewerkster kan de kassa niet meteen open krijgen, raakt in paniek en wil naar een andere kassa lopen. Daarop slaat de overvaller haar hard neer en rent de winkel weer uit. Zonder buit.

Het gaat om een licht getinte man van mogelijk Noord-Afrikaanse afkomst. Hij heeft een kort donker kapsel, door getuigen benoemd als een ‘net kapsel’. Verder was hij netjes gekleed en heeft bruine ogen. Hij sprak met een accent. De dader is zeer waarschijnlijk voor de overval al in de buurt geweest.

Vragen
Met een beige zogenoemde ‘pufferjas’ loopt de dader binnen, bedreigt de medewerkster, slaat haar tegen de grond en gaat er vandoor zonder buit. Wie zou dit kunnen zijn? Laat van u horen als u meer denkt te weten. Tippen is niet moeilijk. Het kan natuurlijk via de opsporingstiplijn op 0800 6070. Maar u kunt ook anoniem iets doorgeven. Dat doet u via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Advertentie