Home Nieuws Gezocht Bewakingsbeelden van geweldplegers in Bureau Brabant

Bewakingsbeelden van geweldplegers in Bureau Brabant

824

In het opsporingsprogramma Bureau Brabant worden bewakingsbeelden getoond van twee geweldplegers. Het gaat om uitgaansgeweld. De politie hoopt dat kijkers de mannen herkennen, zodat ze gearresteerd kunnen worden.

Het duo wordt verdacht van een openlijke geweldpleging in een discotheek aan de Markt in Roosendaal. Het geweld vond plaats in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 april 2015. Rond 03.00 deelde het tweetal raken klappen uit. Een van de slachtoffers had inwendige kneuzingen en verloor zijn reukvermogen. Hij moest naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen en moest daar enkele dagen blijven. Op bewakingsbeelden van de discotheek zijn de twee verdachten duidelijk te zien. Tot op heden lukte het niet om de identiteit van de verdachten te achterhalen. Vandaar dat het openbaar ministerie nu toestemming geeft om de hulp van het publiek in te schakelen via Bureau Brabant. Herkent u de daders of heeft u andere relevante informatie over deze geweldpleging? Bel dan de politie: 0900-8844.

Uitzendingen
Bureau Brabant wordt maandagavond 7 september 2015 om 18.15 uitgezonden door Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.
Advertentie