De politie heeft beelden vrijgegeven van de twee mannen die klappen uitdelen aan zeker één bezoeker van een horecagelegenheid aan de Markt. De bewakingsbeelden werden maandagavond getoond in het opsporingsprogramma Bureau Brabant omdat de daders nog altijd niet gevonden zijn.

Op 18 april 2015 is een groepje vrienden op stap in Roosendaal. Ze komen terecht in discotheek El Corazon op de Markt.

Op de bewakingsbeelden is te zien dat het erg druk is. Iedereen op de beelden is onherkenbaar gemaakt behalve de daders, die staan in de cirkels. De jongen met het witte t-shirt staat flink te dansen en zijn vriend, die draagt een zwart t-shirt, staat wat te drinken.

Kennelijk ontstaat er een misverstand tussen de man met het zwarte shirt en een van de bezoekers. Vervolgens is te zien dat de man met het zwarte shirt aan de haren trekt van een van de slachtoffers. Hierna gaat het mis. De verdachten delen rake klappen uit aan twee mannen van het vriendengroepje.

Een van de slachtoffers had inwendige kneuzingen en verloor zijn reukvermogen. Hij moest naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen en mocht pas na drie dagen weer naar huis. Het mag duidelijk zijn dat deze verdachten zo snel mogelijk gearresteerd moeten worden

Weet je wie dit zijn? Of heb je informatie over een van deze verdachten? Bel dan 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Foto: Bureau Brabant
Foto: Bureau Brabant
Advertentie