De politie doet sinds dinsdag 15 november onderzoek naar de vermissing van Femke Lucas en Sam Bruijs. De twee 16-jarigen meisjes zouden mogelijk naar Malaga Spanje zijn afgereisd.

Agenten onderzoeken de vermissing van het tweetal. Hun laptops en telefoons zijn voor onderzoek in beslag genomen. Het team dat zich bezig houdt met de vermissing trekt de tips die inmiddels binnen zijn gekomen na.

Eindhoven en Malaga
Inmiddels bestaat het vermoeden dat ze op dinsdagmiddag rond 15.40 uur 15 november via Eindhoven Airport naar Malaga zijn gevlogen. Daar zouden ze dinsdagavond zijn aangekomen. Camerabeelden waarop de twee meisjes vermoedelijk te zien zijn op de vliegvelden in Eindhoven en Malaga lijken dit te bevestigen.

Tips
Er zijn een drietal tips bij de politie binnen gekomen over hun mogelijke verblijfplaats. Een van de tips is uit Spanje afkomstig, daarin wordt gesproken over een verblijf in Marbella. Daarnaast is er een tip uit de vrienden- en kennissenkring die ook verwijst naar een verblijfplaats in Spanje. Een derde tip heeft het over een verblijfplaats in Nederland. Alle tips worden nagetrokken.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over deze vermissing weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.