Vermist: Maria Drezaliu (15) uit Ossendrecht

1105

OSSENDRECHT – Op woensdag 27 april 2022 verdween de 15-jarige Maria Drezaliu uit de zorginstelling waar ze verbleef in Ossendrecht. Ze is meegenomen in een auto door een kale, gezette man van in de veertig. De politie maakt zich ernstige zorgen over Maria’s welzijn.

Het van oorsprong Roemeense meisje verbleef in instelling vanwege zorgen om mensenhandel. Al eerder was door mensen van buiten geprobeerd om contact met haar te leggen. Dat mislukte die keren doordat Maria naar binnen rende naar begeleiders.

Spullen achtergebleven
Op het moment dat ze werd meegenomen, was Maria aan het sporten. Ze had dus alleen sportkleding aan en al haar persoonlijke spullen zijn achtergebleven. Maria droeg een zwarte sweater van Tommy Hilfiger, een zwarte legging met witte letters erop en zwarte Puma-sneakers. Ze heeft lang, donker haar en volle wenkbrauwen.

Mogelijk naar buitenland
Het is mogelijk dat Maria nog in het gezelschap van de gezette, kale veertiger is, maar dat hoeft niet zo te zijn. De politie houdt rekening met de mogelijkheid dat het 15-jarige meisje kan zijn meegenomen naar het buitenland.

Ieder beetje informatie over waar Maria is geweest of nu kan zijn, of wie er mogelijk bij haar is of is geweest, is van groot belang.

Wie weet of vermoedt waar Maria Drezaliu kan zijn? Neem contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 (gratis) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis).

Vermist: Maria Drezaliu (15) uit Ossendrecht

Advertentie
Vorig artikelIllegaal vuurwerk aangetroffen in opslaglocatie, man uit Hoeven aangehouden
Volgend artikelFietsster ernstig gewond bij aanrijding door camper in Wouwse Plantage