Politie
Foto: Christian Traets

HOOGERHEIDE – Een 25-jarige man uit Hoogerheide is donderdag 13 januari aangehouden nadat hij betrapt was bij een vermoedelijke drugsdeal. Hij ging ervandoor in een auto hierbij opzettelijk een agent aan die hem op een parkeerterrein probeerde tegen te houden. De politie is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben gezien.

Agenten zagen rond 19.00 uur dat er een drugsdeal plaatsvond op de parkeerplaats bij een supermarkt aan de Huijbergseweg. De agent blokkeert met het politievoertuig de auto maar de verdachte weet er met hoge snelheid vandoor te gaan. De verdachte rijdt hierbij opzettelijk tegen een andere agent aan die op de parkeerplaats de bestuurder probeert te stoppen. De agent komt op de motorkap terecht en wordt enkele meters meegesleurd. Er volgt een achtervolging.

Op de Sondermanslaan stopt de verdachte en gaat rennend verder. Op de KLM-laan is hij aangehouden. De agent is medisch onderzocht en doet aangifte van poging doodslag. Op de parkeerplaats zijn later ponypacks met cocaïne gevonden.

Advertentie
Vorig artikelPolitiebureau aan de Nieuwstraat Roosendaal heropent 17 januari
Volgend artikelArrestatie overval in cafetaria