Politie
Foto: Christian Traets

ZEGGE – De politie is op zoek naar de getuige van een mogelijke poging straatroof in Zegge. Het incident vond maandagavond 20 september rond 21.15 uur plaats in de Molenstraat. De getuige joeg de vermoedelijke straatrover weg en bracht het slachtoffer naar huis. Helaas zijn er geen gegevens van deze meneer, de politie wil hem heel graag spreken.

Het slachtoffer van de mogelijke poging beroving fietste door de Molenstraat en kreeg een harde duw waardoor zij ten val kwam. Voordat haar belager kans kreeg om haar te beroven werd hij al weggejaagd door een man die, volgens het slachtoffer, ongeveer 30 jaar oud en van Turkse komaf is. De man reed op een grijze scooter. Hij was zo vriendelijk om het slachtoffer naar huis te brengen na de onfortuinlijke val.

Graag contact met hulpvaardige man
Het slachtoffer belde thuis de politie, de hulpvaardige man was toen al vertrokken en helaas waren er geen gegevens van hem bekend. Agenten namen een aangifte op. Slachtofferhulp is in kennis gesteld, omdat het slachtoffer erg ontdaan was. Twee getuigen zijn door de politie gehoord en er worden camerabeelden van het incident bekeken.

Een puzzelstukje ontbreekt nog en dat is de man die het slachtoffer hielp. Mogelijk kan hij de politie meer vertellen over het voorval. De politie komt dan ook graag in contact met deze meneer. Hij kan zich bij de politie melden via 0900-8844 of via WhatsApp (06-12207006). Het registratienummer van deze zaak is 2021-253029.

Advertentie