Onderzoek diefstal crossmotor leidt naar een andere gestolen motor
Foto: Christian Traets

BERGEN OP ZOOM – De politie is een onderzoek gestart naar een gewelddadige diefstal van een crossmotor. Een particuliere verkoper werd zondag 19 juni rond 21 uur in de Koepelstraat in Bergen op Zoom door zes mannen bedreigd met (mogelijk) een vuurwapen. De daders vluchtten met de crossmotor.

Een particuliere verkoper had zondagavond een afspraak om zijn motor te verkopen. Zes mannen verschenen op de afspraak en dreigden met een vuurwapen. Ze vluchtten met de crossmotor. Drie mannen konden rond 21.30 uur op heterdaad aangehouden worden. Het gaat om twee 18-jarige mannen uit Halsteren en een 15-jarige jongen uit Steenbergen. De andere drie mannen zijn nog voortvluchtig. De crossmotor is nog niet teruggevonden.

Andere gestolen motor
Tijdens een groot buurtonderzoek zagen agenten rond 21.00 uur in Woensdrecht drie mannen bij een gestolen crossmotor. Het bleek niets met bovenstaande zaak te maken te hebben. Het gaat om een andere diefstal, vermoedelijk is deze crossmotor uit België gestolen. Een 19- en een 21-jarige man uit Bergen op Zoom en een 20-jarige man uit Hoogerheide werden aangehouden op verdenking van heling.

Onderzoek diefstal crossmotor leidt naar een andere gestolen motor
Foto: Christian Traets
Onderzoek diefstal crossmotor leidt naar een andere gestolen motor
In Woensdrecht werd een crossmotor aangetroffen toen drie verdachten werden aangehouden. Het gaat om een andere gestolen crossmotor. (Foto: Christian Traets)
Advertentie
Vorig artikelOmstanders en hulpverleners redden leven van man na treinbotsing in Oudenbosch
Volgend artikelBijna 400 kilo hasj in bestelbusje