Politiehelikopter bij Breda International Airport
Politiehelikopter bij Breda International Airport - Stockfoto: Christian Traets

HUIJBERGEN – Na een achtervolging hebben agenten dinsdagavond 7 december een 22-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden. Er werd nog zonder resultaat naar een tweede persoon gezocht.

De agenten kregen omstreeks 19.30 uur een melding dat er een verdacht Frans voertuig werd gezien op de Staartseweg en kort daarna ook een melding dat er op de Kapelstraat een vreemde man in een tuin liep. Daarop zijn meerdere politie-eenheden naar Huijbergen gereden. Onderweg werd de auto met twee personen erin gespot en zetten de agenten een achtervolging in.

In een weiland ontstond een aanrijding met een van de politievoertuigen. De agent raakte niet gewond. In de Dorpsstraat is de auto gestopt en zijn de twee mannen gevlucht.

Een politiehond wist een van de mannen onder een bouwkeet te vinden. Deze verdachte is aangehouden en na een medische behandeling ingesloten.

Er is, ook met ondersteuning van de politieheli, nog zonder resultaat gezocht naar de tweede verdachte. Via een burgernetmelding is hulp van publiek gevraagd bij de zoekactie.

De politie doet verder onderzoek.

Advertentie
Vorig artikelDrie gewonden bij ongeval voor ingang Breda International Airport
Volgend artikelBrand bij voormalig schoolgebouw Da Vinci College