Foto: Christian Traets

Zaterdag 13 juli rond 16.00 vond er een vechtpartij plaats in de Gerard Doustraat. Hierbij raakte vier personen gewond.

Rond dit tijdstip komen een 46-jarige man en een 43-jarige vrouw, beide uit Oud Gastel aan de deur van een woning aan de Gerard Doustraat. Twee vrouwen, één van 41 jaar en één van 25 jaar, doen de deur open en komen naar buiten. Tussen de vier personen ontstaat een vechtpartij.

De twee vrouwen uit de woning lopen hierbij steekwonden op. De man en de vrouw die aan de deur komen lopen ook diverse verwondingen op. Allen zijn naar het ziekenhuis overgebracht waar zij aan hun verwondingen worden geholpen. Zij zijn niet in levensgevaar.

Alle vier betrokkenen zijn aangehouden. De politie heeft tot gisteravond laat getuigen gehoord en een buurtonderzoek gedaan. Ook heeft de technische recherche een uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Wat tot nu toe duidelijk is dat de vier aangehoudenen elkaar wel kennen maar wat precies de oorzaak of aanleiding is van het incident is op dit moment nog niet duidelijk. De vier betrokken zijn, omdat zij zich in het ziekenhuis bevinden, nog niet verhoord. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek.

 

Advertentie