Foto: Christian Traets

Wijkagent Chris van der Veen heeft dinsdag samen met zijn collega’s een actie gehouden naar aanleiding van klachten in Wouwse Plantage, Wouw en Moerstraten.

Wegwerkzaamheden
Dinsdagochtend werd tussen 07:15 uur en 08:15 uur gecontroleerd op de snelheid Plantagebaan. Daarbij werd gemeten in het tijdelijke 30 km gebied vanwege de wegwerkzaamheden, die op het moment van de controle ook feitelijk in gang waren. 14 bestuurders kregen een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 56 km/u.

Forse snelheidsovertreding
Op de Roosendaalsebaan kreeg een bestuurder een bekeuring, omdat zijn werkelijke snelheid in de 60km zone 83 km/u bedroeg. Op de Bergsebaan waren twee grove snelheidsovertredingen. Een automobiliste moest direct haar rijbewijs direct inleveren. Zij reed met een werkelijke snelheid van 122 km/uur in de 60 km zone. Een andere bestuurder reed daar 99 km/u. Ook hij kreeg een bekeuring.

Moerstraten
Op de Moerstaatseweg zijn enkele snelheidsovertredingen vastgelegd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg daar 72 km/u bedroeg. Ook werden twee bekeuringen uitgeschreven voor mobiel bellen tijdens het rijden en niet de autogordel dragen.

Advertentie