Foto: Christian Traets

Op de kruising van de Molenstraat met de Burgemeester Prinsensingel zijn woensdag 11 maart rond 13.20 uur twee mannen aangehouden na een vechtpartij.

Agenten waren op bezoek in een nabijgelegen winkel toen ze een melding van een vechtpartij kregen. Ze waren daarom snel ter plaatse en zagen vier mannen die ruzie hadden. Een van de mannen had daarbij een honkbalknuppel in zijn handen. Toen ze de agenten zagen deden ze alsof er niet gebeurd was. De honkbalknuppel werd snel in een auto gelegd.

Messen en knuppel
De dienders spraken de mannen aan en doorzochten vervolgens het voertuig. In de auto vonden ze, naast de honkbalknuppel, ook nog verschillende messen. Daarop zijn de bestuurder van de auto, een 30-jarige Roosendaler en de man die eerder de honkbalknuppel vasthield, een 26-jarige Roosendaler aangehouden. De 30-jarige man bleek nog 13 dagen gevangenisstraf open te hebben staan. Hij is vastgezet en zijn auto en de wapens zijn in beslaggenomen. De andere verdachte is kort na zijn aanhouding weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie