Verwarde man aangehouden na zoektocht met politiehelikopter in Roosendaal
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – In de wijk Kalsdonk is zaterdagavond bij een flinke zoektocht een verwarde man aangetroffen. Hij is daarna aan de hulpverlening overgedragen.

Rond 19.45 uur kreeg de politie een melding dat in een woning in de wijk Kalsdonk een man onder invloed van drugs door het lint ging. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse. Agenten zagen dat hij zich in de woning verward gedroeg en een mes vasthield. Meerdere agenten gingen samen met een politiehond de woning in. De man vluchtte naar de badkamer en sprong uit het raam. Vermoedelijk door het drugsgebruik rende hij snel via de achtertuin, klom over de schutting en verdween.

Hulpverlening
Vanwege het mogelijk gevaar voor de man en de buurtbewoners werd een bericht op Burgernet verspreid. De politie zette de wijk af. Ook werd een politiehelikopter opgeroepen. De politie kreeg diverse meldingen waar de man mogelijk zou zitten, zoals op de Kalsdonksestraat. Daar zagen agenten hem lopen. Hij werd gearresteerd en mee naar het politiebureau genomen. De 37-jarige man is daarna aan de hulpverlening overgedragen.

Advertentie
Vorig artikelRoosendaler (61) heeft 37 wapens in huis
Volgend artikelPolitie onderzoekt steekincident in appartement