Foto: Christian Traets

Na een melding van een vermoedelijke auto-inbraak in de Damstraat zijn een man en een vrouw opgepakt. Aan de auto konden agenten geen sporen van braak ontdekken. De vrouw was niet in het bezit van legitimatie en softdrugs op zak. De man had pepperspray bij zich.

De politie kreeg op woensdag 14 januari rond 0.20 uur een melding van een mogelijke auto-inbraak binnen. Op de Laan van Brabant werd een drietal personen staande gehouden. Een van hen ging er echter vandoor, maar kon even later op de Laan van Limburg alsnog worden opgepakt.

Controle
Het tweetal op de Laan van Brabant, een 40-jarige vrouw en 31-jarige man beiden zonder vast woon- of verblijfplaats in Nederland werd gecontroleerd. De vrouw kon zich niet legitimeren en had bovendien een kleine hoeveelheid hennep op zak. Ze is daarop aangehouden. De man kon zijn weg vervolgen.

Laan van Limburg
Op de Laan van Limburg werd nog tweede verdachte aangehouden. De 26-jarige Roosendaler was er op de Laan van Brabant van door gegaan en had zich achter een prullenbak verstopt. De man had pepperspray op zak. De man is ingesloten, de vrouw is na verhoor naar huis gestuurd.

Advertentie