Twee drugsdealers opgepakt in Roosendaal
Foto: Politie

ROOSENDAAL Vrijdagavond zijn op de Begijnenberg en de Champetterberg drie mannen aangehouden, nadat een duo drugs had verkocht.

Agenten zagen rond 21.00 uur dat op de Begijnenberg een man softdrugs bij twee dealers kocht. De 26-jarige koper uit Roosendaal werd aangehouden en naar het politiebureau in Roosendaal gebracht. Op het politiebureau legde hij een verklaring af.

Politiecellencomplex
Ook werden de beide dealers op de Champetterberg aangehouden. Ze bleken beiden ook afkomstig uit Roosendaal (2x 22 jaar). Bij onderzoek troffen agenten ook nog harddrugs aan. De mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

Beslag
Bij onderzoek in hun auto trof de politie nog enkele spullen aan, die ook in beslag werden genomen, zoals wat softdrugs en bijna 1.000 euro. De mannen zullen zaterdag verhoord worden.

Waar meld ik drugsoverlast?
Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Advertentie