Politie
Foto: Christian Traets

De politie kwam tussenbeide bij een verkeersruzie op Philipslaan. Er werden twee personen gearresteerd op verdenking van mishandeling. Aanleiding was een voorrangssituatie. Diverse omstanders bemoeiden zich met de ruzie.

Het geweld vond plaats dinsdag 19 mei 2015 omstreeks 18.00 uur. Een stel in een grijze Peugeot 107 wilde op de kruising linksaf slaan. Er naderde op dat moment een automobiliste in een lichtkleurige BMW, die voorrang had. Het stel was van mening dat deze vrouw te snel reed en de binnenbocht nam, zodat er bijna een aanrijding ontstond.

Elkaar te lijf
Er volgde een conflict tussen de twee vrouwen, die elkaar op een gegeven moment te lijf wilden gaan. De man van het stel wilde zijn vrouw in bescherming nemen en mengde zich in het handgemeen. Het gevolg was dat een 21-jarige vrouw uit Roosendaal mishandeld werd door het tweetal. Het ging daarbij niet om de bestuurster van de BWM, maar een bekende van de automobiliste die de ruzie toevallig zag gebeuren en trachtte te bemiddelen.

Proces-verbaal
Het stel uit de grijze Peugeot werd gearresteerd op verdenking van mishandeling. Ze zijn afkomstig uit Oudenbosch en allebei 30 jaar oud. In het politiebureau is proces-verbaal opgemaakt, waarna het duo weer in vrijheid werd gesteld.

Advertentie