Tankstation Vijfhuizenberg overvallen, politie op zoek naar jonge dader
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Dinsdagochtend 9 februari heeft een man een tankstation aan de Vijfhuizenberg overvallen. Hij is er met de buit vandoor gegaan. Er raakte niemand gewond. De politie is direct een onderzoek gestart en zoekt getuigen van de overval.

De dader, een man van ongeveer 20 jaar oud, komt rond 11.45 uur het tankstation binnen en eist geld van de medewerkster. De medewerkster geeft hem geld en de man verlaat de winkel. Hij gaat er op de fiets vandoor richting de E-bergen. De dader droeg een donkere broek, een donkere jas en had een capuchon op. Hij had een blauwe AH-tas bij zich.

Iets gezien?
De politie is direct met meerdere eenheden naar de dader op zoek gegaan maar heeft hem niet meer aangetroffen. Ook is hulp van burgers gevraagd via een Burgernetoproep. Er zijn camerabeelden die worden uitgekeken. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Advertentie