Politie
Foto: Christian Traets

De politie arresteerde vier mannen op verdenking van een inbraakpoging aan de Erasmuslaan. Dat gebeurde zondagavond 15 februari 2015 om 20.30 uur.

Agenten kwamen in actie toen buurtbewoners alarm sloegen nadat men glasgerinkel hoorde. Men had een persoon zien vluchten. De politie zag kans om vier verdachten in te rekenen. Een vijfde verdachte is nog voortvluchtig. Zijn identiteit is bekend bij de politie. De vier arrestanten komen allemaal uit Roosendaal en zijn respectievelijk 17, 18. 21en 21 jaar oud. Ze zitten momenteel vast.

Steen
Bij de bewuste hoekwoning was een raam (150 x 200 cm) aan de voorkant vernield met behulp van een steen. Voor zover bekend zijn de daders niet in de woning geweest. Er is vermoedelijk niets ontvreemd. De bewoner was niet thuis tijdens de inbraa. Hij heeft ondertussen aangifte gedaan.

112 daar van je boeven mee
In deze situatie konden agenten meteen in actie komen, omdat een getuige snel alarm sloeg. De politie vraagt om verdachte situaties meteen te melden. Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

Advertentie