Politie
Foto: Christian Traets

WEMELDINGE – Een 49-jarige Roosendaler is donderdag 20 oktober 2022 omstreeks 21.20 uur door de politie op de Choorhoekweg in Wemeldinge aangehouden als verdachte ter zake heling. In de auto waarin hij reed lagen diverse goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

Een politieman surveilleerde vanwege recente diefstallen uit vrachtauto’s donderdagavond op de industrieterreinen binnen de gemeente Kapelle. Hij zag rond 21.15 uur op de Choorhoekweg een ouder type Mercedes Stationcar rijden die zich al eerder daar verdacht zou hebben opgehouden. De agent gaf een stopteken waaraan door de bestuurder, die alleen in de auto zat, werd voldaan.

Bekende van de politie
De bestuurder, een 49-jarige Roosendaler is een bekende van de politie ter zake vermogensdelicten. In de auto lag onder meer gestolen hijsmateriaal van een kraanverhuurbedrijf en een eveneens van diefstal afkomstige hoogtemeter. Dat geldt ook voor de velgen en banden onder het voertuig. Twee gedupeerde eigenaren hebben goederen als hun rechtmatig eigendom herkend.

Advertentie
Vorig artikelAgenten houden man aan voor drugshandel in Oudenbosch
Volgend artikelEigenaar zet zijn hond in bij zware mishandeling in Roosendaal