Foto: Christian Traets

De politie onderzoekt een zware mishandeling, die vrijdagmiddag op de Jan Vermeerlaan plaatsvond. Twee mannen zijn aangehouden.

Het incident gebeurde om 17.55 uur. De politiemeldkamer kreeg een melding van een mogelijke straatroof. De overvaller zou door de melder en omstanders zijn aangehouden. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen ze een man op de grond liggen, die zwaar gewond aan zijn hoofd was. Een andere man had een mes in zijn hand en zei dat hij dit van de gewonde man had afgepakt. De man op de grond werd aangehouden. Deze 45-jarige man uit Roosendaal werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij werd opgenomen.

Tweede aanhouding
De andere man, een 33-jarige man eveneens uit Roosendaal, is gevraagd om mee te gaan naar het politiebureau aan de Nieuwstraat om een verklaring af te leggen. Gezien de tegenstrijdige verklaringen en het letsel van de gewonde man, is deze Roosendaler ook aangehouden. Hij is naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht , waar hij voor verder onderzoek is ingesloten.

Advertentie