Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – In de Potgieterlaan in Roosendaal is vrijdagavond omstreeks 19.30 uur vuurwerk tegen een ruit van een woning ontploft. Hierbij heeft een kind lichte verwondingen opgelopen door rondvliegend glas.

Het kind is in het ziekenhuis behandeld aan lichte verwondingen en mocht daarna weer naar huis. De politie onderzoekt de zaak. Agenten doen momenteel buurtonderzoek en medewerkers van Forensische Opsporing doen, samen met een explosievenverkenner van de politie, onderzoek naar sporen.

Op dit moment is er niet meer informatie. Over de aanleiding is nog niets duidelijk. De politie neemt verklaringen af van getuigen en de bewoners.

Getuigen gezocht
De politie roept mensen op die iets gezien of gehoord hebben, dat met dit incident verband kan houden, zich te melden via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006). Wanneer u informatie heeft maar die, om wat voor reden dan ook, niet persoonlijk met de politie wilt delen, dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem. Deze organisatie staat los van de politie, maar geeft wel uw informatie (gegarandeerd anoniem) door aan de politie. Meld Misdaad Anoniem is te bereiken via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000).

Advertentie
Vorig artikelMan bij winkel door drietal flink mishandeld, politie zoekt getuigen
Volgend artikelInbreker opgepakt door getuige