Foto: Christian Traets

De politie is op dit moment in Roosendaal onderzoek aan het doen naar het overlijden van een 7-jarige jongen. De 42-jarige moeder wordt er van verdacht de jongen om het leven te hebben gebracht.

Naar aanleiding van een melding is de politie naar de Waterstraat in Roosendaal gegaan en trof daar de jongen aan. De 42-jarige moeder wordt er van verdacht de jongen om het leven te hebben gebracht. Zij heeft hierna geprobeerd om zichzelf van het leven te beroven. Hulpverleners hebben de gewonde vrouw behandeld en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht in Roosendaal.

Over de directe omstandigheden die tot deze daad hebben geleid is op dit moment niets bekend. De politie doet momenteel nader onderzoek.

Directeur/bestuurder van de Safegroup Jan de Werd: “Vanochtend werden we geconfronteerd met deze diep-tragische gebeurtenis. We zijn geschokt door dit persoonlijke drama. Ook op onze medewerkers en hulpverleners heeft het een grote impact want we hebben geen signalen ontvangen dat dit zou kunnen gebeuren. Het medeleven van burgemeester Niederer wordt zeer op prijs gesteld.”

Burgemeester Jacques Niederer reageert geschokt: “Deze fatale daad raakt onze stad diep. Totaal onverwacht kon dit gebeuren, ondanks de goede opvang en geborgenheid van het opvanghuis ‘Susan Rose’. Mijn medeleven gaat uit naar de desbetreffende familieleden, maar ook naar de directie en medewerkers van ‘Susan Rose’, die zo direct zijn geconfronteerd met dit afschuwelijke voorval. De zaak is nu in onderzoek bij de politie.”

Advertentie