ROOSENDAAL – Dinsdagavond en woensdagmiddag heeft het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ aandacht besteed aan het onderzoek na de vondst van de dode man die gevonden werd op de Turfvaartsestraat in Roosendaal.

Omdat de identiteit van de dode man door het onderzoeksteam nog niet werd achterhaald zijn in de uitzending foto’s van het gezicht van de man getoond. Ook liet het programma foto’s zien van sieraden die de man droeg.

23 tips
Na de uitzending en de herhaling van Opsporing Verzocht zijn in totaal 23 tips binnengekomen. In bijna alle tips worden namen genoemd. Het gaat veelal om verschillende namen die naar voren komen, maar in enkele gevallen werd eenzelfde naam genoemd. Het onderzoeksteam gaat alle tips onderzoeken. Dat neemt nogal wat tijd in beslag, dus het is nog niet bekend of de ‘Gouden Tip’ ook onderdeel uitmaakt van het geheel.

ZIE OOK: Politie toont foto’s dode in Roosendaal, nog onbekend wie de man is

Alle informatie welkom
Uiteraard is, ook nu nog, alle relevante informatie die met deze zaak te maken zou kunnen hebben meer dan welkom. Weet u wie de onbekende dode man is die op woensdag 14 juni 2017 is gevonden op de Turfvaartsestraat in Roosendaal? Hebt u verdere informatie die het rechercheteam kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844, of uw informatie te delen via WhatsApp (06-1220 7006). U kunt ook een email sturen naar Tips-TGO-ZWB@politie.nl.

Wanneer u liever geen contact hebt met de politie, dan kunt u uw informatie ook delen via de website van Meld Misdaad Anoniem (www.meldmisdaadanoniem.nl) of hun telefoonlijn: 0800-7000.

Advertentie