Agenten hebben donderdag 6 maart 2014 een 41-jarige vrouw uit Rucphen en een 24-jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. De fiets is tussen donderdag 27 februari 20.00 uur en vrijdag 28 februari 09.00 uur weggenomen bij een fietsenwinkel in de Sint Martinusstraat in Rucphen.

De politie deed onderzoek naar de fietsendiefstal. Camerabeelden van de diefstal leidden naar een 41-jarige vrouw uit Rucphen. Zij is donderdagochtend 6 maart 2014 aangehouden. De vrouw bekende de fiets te hebben gestolen en aan haar dochter te hebben gegeven.

Agenten stelden daarop donderdag 6 maart aan het einde van de ochtend een onderzoek in de woning van de dochter in Roosendaal in. Daar troffen ze de gestolen fiets inderdaad aan. De dochter, een 24-jarige vrouw uit Roosendaal, is daarna aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de fietsendiefstal. De tweewieler is in beslag genomen. De twee vrouwen zijn voor nader onderzoek en verhoor ingesloten en zitten nog vast.

Advertentie