Politie
Foto: Christian Traets

Een woningoverval bij een mindervalide vrouw (75) mislukte. Doordat de vrouw hard om hulp riep, sloeg de dader onverrichterzake op de vlucht.

Op woensdag 24 juni  2015 werd rond 13.45 uur aangebeld bij de woning van de 75-jarige mindervalide vrouw aan de Dragonberg. Omdat de vrouw bezoek verwachtte, deed ze de deur open. Ze zag dat het niet om haar bezoek ging maar dat er een onbekende man probeerde binnen te dringen. Hij duwde de deur verder open en trachtte de rolstoel van de vrouw opzij te duwen. Door hard om hulp te gillen, wist de vrouw haar belager weg te jagen. Er raakte niemand gewond en er is ook niets buit gemaakt.

De gewaarschuwde agenten gingen in de buurt direct op zoek naar de verdachte. Het zou gaan om een ca. 20 jarige jongeman met een donkere huidskleur. Hij droeg een groen jack en had een rode map in zijn handen. De verdachte is helaas nog niet aangetroffen.

BURGERNET: Roosendaal,Omg Dragonberg, poging overval woning, man +/- 20 jr, dnk huidskleur, groene jack, dnk broek, rood mapje bij, te voet weg, Tips? Bel nu 112

Posted by 112Roosendaal on woensdag 24 juni 2015

Advertentie