Jongeren vinden dode vrouw, politie doet onderzoek
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – De recherche heeft een grootschalig onderzoek opgestart naar aanleiding van het overlijden van een 44-jarige Poolse vrouw. De vrouw werd zaterdagavond 19 augustus door jongeren in een bosschage aan de Strausslaan aangetroffen. Ze was op dat moment al overleden.

Inmiddels houdt de politie er sterk rekening mee dat de vrouw slachtoffer is geworden van een misdrijf. De afgelopen dagen is een rechercheteam bezig geweest met het horen van getuigen, het verzamelen van camerabeelden en andere zaken die meer licht kunnen schijnen op wat er met de vrouw gebeurd is. Voor zover bij de politie bekend had het slachtoffer geen vaste woon- of verblijfplaats.

Weet u meer over deze vrouw of hebt u bewakingsbeelden?
De recherche houdt er rekening mee dat de vrouw dakloos was en vermoedelijk al enige tijd in de buurt van de Strausslaan verbleef, mogelijk in het bijzijn van een of meerdere mannen. Hebt u informatie over haar of bewakingsbeelden waarop zij, eventueel in aanwezigheid van deze man(nen), is te zien? Bel dan met de politie via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Vermeld registratienummer: 2023211375. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Advertentie