Foto: Christian Traets

Een automobiliste is zondagmiddag met haar auto op de zijkant terecht gekomen. Dit gebeurde rond 17.00 uur op de Willem Dreesweg. De brandweer, politie en een ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De vrouw zou in de bocht in de slip zijn geraakt. Toen zij haar voertuig weer onder controle had, zou de auto echter opnieuw in de slip zijn geraakt. Daardoor belandde zij met haar voertuig op de kant in de bosjes naast de weg. De vrouw en een passagier kwamen beide met de schrik vrij. Wel zijn ze door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De auto is door de politie recht op de wielen gezet. Een berger heeft het voertuig uit de bosjes getrokken en daarna op de parkeerplaats van een winkelcentrum geplaatst. De auto raakte nauwelijks beschadigd. Een glad wegdek zou mogelijk de oorzaak zijn van het ongeluk. Het is niet de eerste keer dat er ongevallen gebeuren op dit gedeelte van de Willem Dreesweg. Als het na lange droogte gaat regenen wordt het wegdek glad en wordt de bocht een glijbaan. Het is een bekend probleem maar tot op heden is er weinig actie ondernomen vanuit de gemeente.

Advertentie