Foto: Christian Traets

Een 25-jarige man uit Wolfheze is overleden aan de gevolgen van een steekincident. Dit incident gebeurde donderdagavond 19 maart in een woning aan de Burgermeester Freijterslaan om iets voor 22.00 uur.

Na een melding troffen agenten in de woning de zwaar gewonde man aan met meerdere steekwonden. Hij is ter plaatse gereanimeerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later die avond aan zijn verwondingen overleden.

Aanhouding
Een eerste verdachte (44) die ook in de woning aanwezig was, werd ter plaatse aangehouden. Een tweede verdachte (47) is in de omgeving van de woning aangehouden. Wat hun betrokkenheid bij het incident is geweest is onderdeel van het onderzoek dat de politie meteen instelde. Agenten hebben een steekwapen aangetroffen en in beslag genomen.

Onderzoek
Het onderzoek betreft onder meer het technische onderzoek waarbij sporen worden onderzocht, het horen van getuigen en van verdachten. Behalve de woning waar het slachtoffer werd aangetroffen wordt ook een huis aan de overkant van de straat betrokken in het onderzoek. Mogelijk dat dit pand in verband kan worden gebracht met het misdrijf.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u mogelijk iets gezien neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Advertentie