Donderdagavond is in een woning aan de Mauritsstraat een pistool en munitie aangetroffen. De politie heeft een man aangehouden.

De politie kreeg via meld misdaad anoniem een melding dat een wapen in de woning zou liggen. De woning werd door enkele agenten doorzocht. Op een van de kamers trof de politie het pistool met munitie aan. De spullen zijn in beslaggenomen. De bewoner, een 30-jarige man uit Roosendaal werd ingesloten in het politiecellencomplex in Breda, waar hij vandaag is gehoord.

Meld Misdaad Anoniem
Het is ook mogelijk om anonieme informatie te verstrekken via de Meldlijn Meld Misdaad Anoniem. Deze meldlijn is bereikbaar op 0800-7000. Bellers hoeven hun naam niet te noemen en ook de nummerweergave is voor dit speciale telefoonnummer buiten werking gesteld. Verder worden geen bandopnames van de telefoongesprekken bewaard. De medewerkers van de landelijke meldlijn geven de binnengekomen informatie direct door aan de politiekorpsen in het land. Aan de hand van binnengekomen tips rechercheert de politie verder.

Advertentie