Foto: Christian Traets

Maandagmiddag rond 18.00 uur is een 24-jarige man uit Roosendaal in de Televisiestraat aangehouden door de politie omdat hij een even oude Rotterdammer had bedreigd met een mes.

Even voor de bedreiging plaatsvond waren beide mannen betrokken bij een verkeersruzie over het al dan niet krijgen van voorrang. De Rotterdammer maakte een gebaar naar de Roosendaler omdat hij voorrang had moeten krijgen en dit niet kreeg. De Roosendaler is de auto van de Rotterdammer achterna gereden tot in de Televisiestraat en hier ontstond een opstootje.

De Roosendaler haalde ineens een tweetal messen tevoorschijn en rende hiermee de Rotterdammer achterna. Verschillende getuigen meldden het incident bij de politie die vervolgens snel ter plaatse was. De Roosendaler werd aangehouden en vond het ook nog nodig om tijdens zijn aanhouding de agenten uit te schelden. Hij is overgebracht naar een politiecel in Breda en daar is hij ook in verzekering gesteld. Hij zit op dit moment nog vast en de zaak wordt vandaag verder opgepakt.

Advertentie