Aanhouding Politie
Foto: politie

ROOSENDAAL – Agenten hebben op de Memlincstraat een 22-jarige man uit Schijf aangehouden. Omdat de man zich agressief gedroeg moesten de dienders pepperspray gebruiken bij zijn aanhouding.

De verdachte kreeg op dinsdag 2 november rond 21.40 uur een stopteken op de Burgemeester Freijterslaan. De bestuurder negeerde dat en ging er met zijn auto vandoor. Op de Memlincstraat stapt hij uit en probeerde er te voet vandoor te gaan. De agenten gingen te voet achter de man aan en haalden hem in. Daarop nam de verdachte een gevechtshouding aan en liep hij op de dienders af. Die besloten pepperspray te gebruiken om de man veilig aan te kunnen houden.

Geld
Toen de man eenmaal in de boeien was geslagen, bleek hij een aantal blikken bier en een zakje met daarin mogelijk cocaïne op zak te hebben. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en had hij duizenden euro’s op zak. De man wordt verdacht van rijden onder invloed van alcohol en / of drugs, rijden zonder geldig rijbewijs en van witwassen.

Het geld is in beslag genomen en de verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Advertentie