Wie heeft de brand gesticht bij basisschool de Gezellehoek? [video]

501

ROOSENDAAL – Tijdens ernstige rellen in Roosendaal werd zondag 21 november 2021 omstreeks 20.10 uur brand gesticht bij basisschool de Gezellehoek aan de Rodenbachlaan in Roosendaal. De brand, waarschijnlijk veroorzaakt door een vuurwerkbom, leidde tot aanzienlijke schade. Er werden meerdere klaslokalen vernield. De politie arresteerden die avond veertien relschoppers voor diverse strafbare feiten. De politie is echter nog op zoek naar de dader(s) van de brandstichting bij de school.

De politie arresteerde die avond veertien relschoppers, maar de dader(s) van de brandstichting bij de school zitten daar nog niet bij. “We hebben beelden veilig gesteld waarop een jongeman te zien is die wegrent na de brand. Of deze persoon de brand heeft gesticht is nog niet duidelijk. Wel is hij mogelijk daarbij betrokken. We willen graag weten wie hij is”, meldt de politie.

Als je kijkt naar zijn manier van bewegen dan zou je zeggen dat het een jonge man is. Verder heeft hij vermoedelijk een blanke, lichte huidskleur, draagt hij donkere bovenkleding en witte sneakers. Als u een vermoeden heeft wie dit kan zijn, laat het dan weten! “Maar ook als je jezelf herkent, meld je dan. De politie kan dan uitsluiten dat je iets met de brand te maken hebt. En je kunt natuurlijk een hele belangrijke getuige zijn.”

 

 

Advertentie
Vorig artikelAgenten ontdekken loods met gestolen auto’s in Steenbergen
Volgend artikelPolitiebureau aan de Nieuwstraat Roosendaal heropent 17 januari