Politie toont beelden overvallers tankstation Roosendaal (video)

527

ROOSENDAAL – Het BP-tankstation aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal is in januari twee keer overvallen. Dat gebeurde telkens door gewapende overvallers. De daders van beide overvallen zijn vastgelegd op de beveiligingscamera’s.

Eerste overval
Op maandag 2 januari 2023 rond 22:30 uur wordt het BP tankstation aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal overvallen. Door twee mannen waarvan één met een pistool.

Ze komen samen aan, de overvaller met pistool gaat naar binnen en bedreigd daar de caissière. De tweede overvaller blijft bij de deur staan, en houdt die open. De gewapende overvaller laadt zelfs zijn pistool door als hij bij de kassa staat, mogelijk om de caissière nog meer schrik aan te jagen. De caissière overhandigt het geld uit de kassa, dat de overvaller in een plastic tas van de Albert Heijn stopt. Daarop vertrekt hij en rent samen met de andere overvaller weg.

Tweede overval
Op 25 januari jl. was het weer raak. Op die avond, rond 22.45 uur proberen drie personen een overval te plegen bij het tankstation. Dit keer trekt een van de daders een mes. Gelukkig raakt niemand gewond, maar wel weer een getraumatiseerde medewerker die achterblijft. Zonder buit gaan deze overvallers er weer vandoor. Ook zij zijn vastgelegd op de camera’s.

Advertentie