Man beestachtig toegetakeld in Roosendaal, reconstructie in Bureau Brabant
Reconstructiebeeld - Foto: Politie

ROOSENDAAL – Een man is woensdag 6 oktober 2020 in Roosendaal zwaar mishandeld door een man die hem eerder al had opgelicht bij de verkoop van een scooter. Bureau Brabant toont maandag 26 april aanstaande een reconstructie en geeft een uitgebreid signalement van de dader.

Een 23-jarige man uit Halsteren koopt begin augustus 2020 in Roosendaal een tweedehands scooter. De verkoper licht hem echter op en gaat er met het geld vandoor, enkele honderden euro’s, zonder de scooter te leveren.

Op woensdag 6 oktober 2020 ziet het slachtoffer de verkoper op de Laan van Wallonië in Roosendaal rijden in een zandkleurige Kia Picanto. De bestuurder stapt uit en er ontstaat een kort gesprek tussen de twee waarbij het slachtoffer door de verdachte met een moersleutel meerdere keren in het gezicht en op het achterhoofd geslagen wordt.

Het slachtoffer is er slecht aan toe en raakt zwaar gewond. Hij moet zijn rechteroog missen en heeft slecht zicht met zijn andere oog. In het ziekenhuis wordt een prothese in zijn neus aangebracht en hechtingen in zijn achterhoofd en mond.

De dader is een getinte man, zo’n 20 a 25 jaar, ongeveer 1.70 a 1.75 meter, gezet postuur, hij heeft een baardje en opgeschoren zwart haar.

Advertentie
Vorig artikelInzittende (20) overleden na ongeval in Klundert
Volgend artikelBergenaar (41) negeert stopteken en heeft XTC-pillen op zak