GEZOCHT: Schutter schietpartij op klaarlichte dag in Roosendaal

4145

ROOSENDAAL – De politie doet onderzoek naar de schietpartij aan de Philipslaan waarbij vrijdagmiddag 3 maart een 19-jarige Roosendaler gewond raakte. De recherche heeft beelden online gezet en vraagt het publiek om hulp de schutter op te sporen.

Direct na de schietpartij werd gezocht naar de schutter, maar deze werd niet aangetroffen. Na onderzoek heeft de recherche wel en sterk vermoeden wie de mogelijk schutter is. Het is alleen onduidelijk waar hij verblijft. Daarom wordt de hulp van het publiek ingeschakeld om zijn verblijfplaats te achterhalen. Het gaat om een 32-jarige man uit Breda, oorspronkelijk afkomstig uit Roosendaal. De man is een bekende van de politie. Vrijdagavond had de politie signalen dat hij in Sint Willibrord verbleef daarop heeft een arrestatieteam een inval gedaan in een woning, maar daarbij is niemand aangetroffen.

Informatie
Heb je informatie over de schietpartij? Weet je waar de verdachte van de schietpartij verblijft? Bel dan met 0900-8844. Deel je je informatie liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Je kan ook contact op nemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) dat kan door 0900-8844 te bellen en direct te vragen naar TCI.

Advertentie