GEZOCHT: Dader van zware mishandeling in Roosendaal [VIDEO]

8318

ROOSENDAAL – Een 23-jarige man uit Halsteren koopt begin augustus 2020 in Roosendaal een tweedehands scooter. De verkoper licht hem echter op en gaat er met het geld vandoor, enkele honderden euro’s, zonder de scooter te leveren.

Op woensdag 6 oktober 2020 ziet het slachtoffer de verkoper op de Laan van Wallonie in Roosendaal rijden in een zandkleurige Kia Picanto. De bestuurder stapt uit en er ontstaat een kort gesprek tussen de twee waarbij het slachtoffer door de andere man met een moersleutel meerdere keren in het gezicht en op het achterhoofd geslagen wordt.

Het slachtoffer is er slecht aan toe en raakt zwaar gewond. Hij moet zijn rechteroog missen en heeft slecht zicht met zijn andere oog. In het ziekenhuis wordt een prothese in zijn neus aangebracht en hechtingen in zijn achterhoofd en mond.

Signalement dader
Het gaat om een getinte man, zo’n 20 a 25 jaar, ongeveer 1.70 a 1.75 meter, gezet postuur, baardje en opgeschoren zwart haar. Hij droeg bij de verkoop van de scooter een zwarte Canada Goose Parka en een capuchon. Tijdens de confrontatie had hij een zwart/grijs Adidas trainingspak van Juventus aan.

Advertentie
Vorig artikelBeroving in Ossendrecht, drie verdachten aangehouden
Volgend artikelBrommerrijder botst tegen boom in voortuin van woning Kruisland