OPSPORING VERZOCHT: Vrouw in portiek van woning in Roosendaal overvallen (video)

515

ROOSENDAAL – Zaterdag 26 februari jl. werd tussen 00.00 en 02.00 uur een vrouw in het portiek van haar woning aan de Eikenlaan overvallen. De daders, een man en een vrouw, bedreigden haar met een vuurwapen. Ze moest haar kostbaarheden afgeven.

Het slachtoffer droeg een bruine leren jas en had een roze lange pruik op. Ze kwam terug van een avondje carnaval vieren toen ze vlak voor haar woning door het tweetal naar binnen werd gedwongen. Ze moest, onder bedreiging van een vuurwapen, kostbaarheden af geven waarna de overvallers weer verdwenen en de vrouw geschrokken achterlatend.

Signalement
Van de twee daders is het volgende signalement bekend: de man, die gebrekkig Engels sprak, is rond de 40 jaar oud, hij heeft had een slank postuur, droeg een grijs vest en heeft kort gemillimeterd haar. De vrouw is ongeveer 1.70 meter lang, blond haar dat ze in een staartje droeg, droeg een wit fleece huispak en sprak Nederlands.

Getuigen
De recherche doet onderzoek naar deze zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u in de carnavalsnacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 februari in de Eikenlaan of omgeving iets verdachts gezien? Of heeft u camerabeelden die mogelijk bruikbaar zijn? Met name als u in de Eikenlaan, Burgerhoutsestraat of Raadhuisstraat woont, kunt u mogelijk beelden hebben die interessant zijn. Neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Advertentie
Vorig artikelDrugs aangetroffen na wilde achtervolging door Bergen op Zoom
Volgend artikelTwee gewapende overvallen op supermarkten in kwartier tijd