Opnieuw overval op supermarkt Tolbergcentrum, politie zoekt getuigen
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – De Plus-supermarkt in het Tolbergcentrum is vrijdagavond overvallen. De mogelijk gewapende dader ging er na het incident te voet vandoor. Een week geleden werd er ook al een overval gepleegd op de Albert Heijn.

De politie stelt een onderzoek in naar een overval in een supermarkt waarbij een persoon onder bedreiging van een mes geld eiste van de supermarktmedewerkster. Hij is met een onbekend geldbedrag gevlucht. Agenten zochten na de melding in de omgeving tevergeefs naar de verdachte. Ook werd de hulp van publiek ingeroepen via een Burgernetmelding met daarin het signalement van de dader. Het zou gaan om een getinte man van ongeveer 20 jaar, 1 m 70 lang. Hij droeg een NY Yankees pet. Agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen en doet verder onderzoek.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022063612

Advertentie