Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – In een leegstaande woning aan de Robijndijk zijn dinsdagmiddag en -avond 4 januari twee jongens enkele uren mishandeld en bedreigd. De politie arresteerde een vrouw en twee mannen.

Dinsdagmiddag rond 15.30 uur slopen twee jongens van 14 en 16 jaar, beiden afkomstig uit Roosendaal, de leegstaande woning binnen. Ze wilden wat chillen, waren nieuwsgierig en vonden het spannend om in het huis te kijken. Door een meldsysteem werden een vrouw en drie mannen gealarmeerd. Ze gingen naar het huis en troffen de jongens aan.

In de woning werd het tweetal geslagen, geschopt, bedreigd en van hun vrijheid beroofd. Aan het begin van de avond kwam er een man, waarna de jongens mochten vertrekken. Een van de slachtoffers is voor onderzoek naar de huisartsenpost gegaan.

Voorgeleiding
Diezelfde avond werd de politie gewaarschuwd, die een onderzoek opstartte. Rond 21.45 uur werd op de Robijndijk een 41-jarige vrouw uit Etten-Leur gearresteerd. Ze werd woensdag en donderdag verhoord. Donderdagmorgen werden bij het politiecellencomplex in Breda twee mannen van 18 en 22 jaar oud, beiden uit Roosendaal aangehouden. Ze zijn donderdagmiddag verhoord. Het drietal zit nog vast.

De vrouw wordt vrijdag aan de Rechter-Commissaris voorgeleid.

Advertentie
Vorig artikelA17 bezaaid met suikerbieten na ongeluk met vrachtwagen
Volgend artikelBestuurder (25) aangehouden na achtervolging in Roosendaal