Foto: Christian Traets

Zondagavond is op de Markt een Roosendaler aangehouden omdat hij meerdere mannen een kopstoot had gegeven.

De incidenten vonden allemaal rond 21.00 uur plaats. Een 27-jarige man uit Roosendaal zag dat zijn vriend van een man een duw kreeg, die daarna ook nog probeerde hem een kopstoot te geven. Toen hij naar zijn vriend toeliep en vroeg wat er aan de hand was, kreeg hij ook een kopstoot, die hem op zijn neus raakte. Het slachtoffer had veel pijn en dacht dat zijn neus was gebroken.

Een andere man zag dit gebeuren en schakelde een beveiliger in. Omdat deze 27-jarige man uit Roosendaal de geweldpleger zou herkennen, gingen ze samen op zoek naar hem. Na een aanwijzing zagen ze de man in een bedrijf op de Markt. Hij wees de geweldpleger aan, die gelijk naar de getuige toeliep. Hij ontkende dat hij iets had gedaan en pakte gelijk zijn nek vast en gaf ook hem een kopstoot. Ook deze trof de neus van het slachtoffer. Nadien bleek de neus te zijn opgezwollen, maar vermoedelijk niet gebroken.

Agenten werden gewaarschuwd en hebben rond 21.15 uur de man op de Markt aangehouden. Het betreft een 49-jarige man uit Roosendaal. Hij is overgebracht en voor verder onderzoek ingesloten in het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda.

Advertentie