Dode man die in Roosendaal werd gevonden kwam om door misdrijf

2970

ROOSENDAAL – De politie is een onderzoek gestart nadat er donderdag 28 april in een woning in Roosendaal een dode man is gevonden. De politie gaat ervan uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. De identiteit van de man is nog niet vastgesteld.

De politie ontvangt donderdag 28 april rond 14:45 uur een melding van een verdachte situatie in een woning in de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal. Agenten treffen in de woning een overleden man aan. Er wordt direct een groot onderzoek opgestart.

Politiemensen van onder andere de Forensische Opsporing zoeken in en rondom de woning naar sporen, er worden camerabeelden bekeken en gesproken met buurtbewoners. De politie gaat er van uit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen en zet onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) in.

Getuigen gezocht
Heeft u wellicht iets verdachts gezien rondom de woning aan de Burgemeester Freijterslaan of heeft u informatie die relevant kan zijn voor het onderzoeksteam? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844? Wilt u liever anoniem contact opnemen? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook anoniem terecht bij het team criminele inlichtingen (TCI). Een gesprek met een rechercheur van TCI is volledig anoniem. Bel het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen. De medewerker van het servicecentrum stelt u enkele gerichte vragen en helpt u dan anoniem verder. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022108243.

Dode man die in Roosendaal werd gevonden kwam om door misdrijf
Foto: Christian Traets
Dode man die in Roosendaal werd gevonden kwam om door misdrijf
Foto: Christian Traets
Advertentie