Foto: Christian Traets

Donderdagochtend vond een gewapende overval plaats op de Albert Heijn aan de Van Beethovenlaan. Er is een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Rond 06:40 uur werden zeven personeelsleden bij aanvang van de werkdag opgewacht door vermoedelijk drie daders. Onder bedreiging van meerdere vuurwapens gingen zij met het personeel naar binnen. Het personeel werd opgesloten en kon ongeveer een uur later alarm slaan. De overvallers waren toen verdwenen. Niemand raakte gewond. Rechercheurs van Forensische Opsporing zijn begonnen met een sporenonderzoek. De recherche is bezig met het horen van de personeelsleden.

Signalement
Het signalement van de daders luidt: drie gemaskerde mannen van vermoedelijk noord Afrikaanse afkomst. Onder hun trainingspakken droegen ze spijkerbroeken, waarschijnlijk om zich daarna snel te kunnen omkleden.

Heeft u iets gezien?
Bent u getuige geweest van de overval, heeft u vanmorgen verdachte personen in de omgeving van de winkel gezien of andere belangrijke informatie over deze zaak? Laat het de politie weten via 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Advertentie