Home Nieuws Gezocht Getuigen gezocht van drugsdumpingen in Wouwse Plantage

Getuigen gezocht van drugsdumpingen in Wouwse Plantage

91

WOUWSE PLANTAGE – De politie doet onderzoek naar twee drugsdumpingen aan de Mariabaan / Kuilweg en vraagt getuigen om tips door te geven.

Woensdag 16 oktober werden tijdens maaiwerkzaamheden in een sloot aan de Mariabaan rond 14.50 uur 15 vaten met synthetisch drugsafval aangetroffen. Tijdens het maaien is een vat kapot gegaan en heeft er vloeistof in het water gelekt. Het waterschap heeft een sluis deels gesloten zodat de chemische stoffen niet verder konden stromen.

Eerdere dumping
Ook vorige maand, op dinsdag 3 september, werden rond 09.30 uur op deze locatie aan de Mariabaan 32 vaten met drugsafval gevonden. Het milieuteam van de politie doet onderzoek of deze dumpingen met elkaar verband houden. Bent u 3 september of 16 oktober iets opgevallen in de omgeving van de Mariabaan/Kuilweg of heeft u informatie over de herkomst van deze vaten? Geef uw informatie dan door aan de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of via WhatsApp 0612207006). U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000.

Advertentie
Vorig artikelTelefoon gestolen na verkoopafspraak in Roosendaal, verdachte aangehouden
Volgend artikelVrouwelijke winkeldief aangehouden na bedreiging